Prosjekter

Dette er noen utvalgte prosjekter i Råde Graveservice sin virksomhet.

I front innen ledelse og miljø

Det er tatt nye skritt i Råde Graveservice AS for å være helt i front innen ledelse og miljø når de nå har innført tre ledelsessystemer: ISO 9001 for kvalitet, ISO 14001 for miljø og ISO 45001 for arbeidsmiljø.

Godt samarbeid med Borregaard Group

Råde Graveservice har de siste årene hatt ulike oppdrag for Borregaard i Sarpsborg. Per i dag er det rundt 5 ansatte på ulike prosjekter og som trives veldig godt blant bioraffineriets fabrikker langs Glomma.

Vi søker erfaren tilbudsleder / prosjektleder

Råde Graveservice AS (RGS) søker etter en erfaren tilbudsleder/prosjektleder med bakgrunn fra både prosjektledelse og tilbuds-/anbudsprosesser for snarlig tiltredelse.

Lærlingene er en viktig ressurs

Satsing på lærlinger gjennom aktiv bruk av lærlingeordningen er en viktig del av strategien for Råde Graveservice AS. Midt i Korona-pandemien har selskapet valgt å satse ekstra sterkt på lærlinger, forteller daglig leder Knut Magnus Hvidsten.

Klar for et krevende og spennende oppdrag

-Kontrakten på 100 millioner kroner for Mosseregionens vann, avløp og renovasjon, MOVAR IKS, er virkelig det etterlengtede «lokomotivet» som er med å sikre arbeidsplassene for våre 100 medarbeidere i nye to år.

Fra sagbruk til Bruket Brygge

Bruket Brygge på Gressvik i Fredrikstad, med sine 150 leiligheter i ulike varianter og størrelser fordelt på ni bygg har vært et spennende oppdrag for Råde Graveservice AS. Det er Bakkegruppen AS som har utviklet prosjektet, med Asker Entreprenør AS som totalentreprenør.

Tett på bryggepromenade med flott utsikt

Tordenskiold Brygge i Fredrikstad ligger sørvendt ved den flotte bryggepromenaden og kaia midt i hjertet av byen. Her er det 51 leiligheter i ulik størrelse og med høy standard.

Fra ørken til oase i Fredrikstad

Flott arkitektur preger Nygaardsplassen midt i Fredrikstad sentrum, som AF Bygg Østfold har satt opp, og med Råde Graveservice AS som underentreprenør på grunnarbeidene.

Et moderne helsehus

AS Backe Østfold fikk hovedentreprisen for Helsehuset 2 i Fredrikstad. Her fikk Råde Graveservice AS oppdraget med å utføre grunnarbeider i tilknytning til det nye bygget og dessuten tilføre bygningen et innbydende og flott grøntområde.

En inspirerende bibliotekpark

Rundt det ærverdige biblioteket i Fredrikstad har Råde Graveservice AS med sin avdeling Råde Landskap etablert et nytt parkområde for Fredrikstad kommune.