Råde Graveservice AS - over 60 års erfaring fra alt av grunnarbeider

Helt siden Råde Graveservice AS ble etablert i 1957 har bedriften vokst og utviklet seg i tråd med behovene i markedet. Etter mer enn 60 år i bransjen, besitter vi i dag en unik erfaring og kompetanse som et viktig konkurransefortrinn.

  • RG skal være en samfunnsnyttig, bærekraftig, verdiskapende og lønnsom totalleverandør av tjenester til grunnarbeider der kunden står i sentrum.
  • Vi skal være en ledende grunnentreprenør for bygg, anlegg og infrastruktur med egne pukkverk, fyllplasser og anleggsgartner, utført av kvalifiserte og motiverte medarbeidere.        
  • RG skal være en entreprenør med effektiv prosjektstyring og ISO-sertifiserte prosesser som leverer kvalitet gjennom hele verdikjeden.
  • Vårt virkeområde spenner fra enkle til komplekse prosjekter i privat og offentlig sektor innen et geografisk område som omfatter Follo og Østfold, med Nedre Glomma og E6 aksen som utgangspunkt.

Mer enn 90 dyktige ansatte og en stor maskinpark til disposisjon, gir oss samtidig styrke til å påta oss selv store og komplekse oppdrag. Ved behov, leier vi inn eksterne ressurser.

Vår drift er basert på nøkternhet og ærlighet, og vi legger alltid vår ære i å utføre tjenester til avtalt kvalitet og framdrift. Det har gitt oss et godt renommé og stor tillit i markedet.

Vi omsatte i 2020 for over 230 millioner kroner og kan vise til en trygg og god økonomi.